(098) 845-69-55

(050) 207-75-54

1,00 $ / 40,00 грн. / 0,93 €

Swarovski - ще більше блиску!

Swarovski - це всесвітньо відомий бренд, який протягом всього часу існування приділяє велику увагу своєму розвитку, постійно покращуючи якість продукції, що виготовляється, виробничі технології, а також дивуючи ринок новими рішеннями.

 

На міжнародному ринку можна знайти безліч фіанітів, багато з них є екземплярами відмінної якості. Чим же виділяється Сваровські? Про це ми розповімо в цій статті. 

 

  1. Ограновування PURE BRILLIANCE - ЩЕ БІЛЬШЕ БЛИСКУ. 

Вперше в історії компанія Swarovski застосувала ідеальні стандарти ограновування діамантів до фіаніту.

PURE BRILLIANCE - це небувала багатогранність сяйва. У свідомості споживачів блиск - це синонім яскравості, невід'ємна якість ідеального діаманту. Фіаніт ограновування PURE BRILLIANCE точно відповідає усім стандартам, за якими Гемологічний інститут Америки (GIA), одна з найбільш авторитетних гемологічних організацій, оцінює якість ограновування діамантів. 


 

Стандартний фіаніт Фіаніт PURE BRILLIANCE CUT Діамант Толковського

 

На цьому графіку порівнюються яскравість звичайного фіаніту, фіаніту Pure Brilliance Cut та "ідеального діаманту" Толковського, виміряні за методикою GIA. 


  

На цих діаграмах ілюструється яскравість фіаніту ограновування Pure Brilliance Cut - він виблискує, як діамант:

 

Ідеальна симетрія і досконалі пропорції подібного ограновування максимально посилюють блиск

Інтенсивність світла сильна і рівномірна

 

  1. ЛАЗЕРНЕ ГРАВІЮВАННЯ - ПІДТВЕРДЖЕННЯ ЯКОСТІ.

Для підтвердження якості і достовірності походження, усі фіаніти Pure Brilliance мають вигравійоване лазером маркування "SWAROVSKI ZIRCONIA"

Подібне  клеймо достовірності також застосовується при виробництві високоякісних діамантів: в Де Бірс наносять гравіювання на діаманти більше 0,3 карата (клеймо Forever Mark) в якості підтвердження найвищої якості. Гравіювання є на усіх розмірах і формах включаючи 0,8 мм 

 

Лазерне гравіювання - це переконлива концепція для покупців. З метою вивчення впливу на споживачів наявності лазерного гравіювання було проведено дослідження, в ході якого порівнювалися продажі обручки із звичайним фіанітом, вартістю 49 $, і з фіанітом Сваровські за 69, $, що мала лазерне гравіювання достовірності. Перша діаграма відображає розподіл вибору, коли покупцям нічого не розповідали про гравіювання. А друга діаграма показує, як зросла кількість продажів обручки з фіанітом Сваровські, коли жінкам розповідали і показували в лупу лазерне гравіювання, яке підтверджувало його достовірність. 

Це свідчить про те, що якщо при продажі своїх виробів з каменями Сваровські Ви розповідатимете і показуватимете покупцям лазерне гравіювання, вони більш охоче робитимуть у вас покупки! Адже підробити лазерне гравіювання непросто і дуже витратно. 


 

  1. ДІАМАНТОВІ КОЛЬОРИ У ФІАНІТАХ 

Рік тому SWAROVSKI GEMS™ розробила революційну концепцію ограновування фіаніту "Чистий Блиск", яка, поза всяким сумнівом, перевершила усі інші. Точність ограновування, інтенсивний блиск і мікроскопічне лазерне гравіювання SWAROVSKI ZIRCONIA, яке видно тільки під збільшенням, дали народження першому вишуканому фіаніту, ограновування якого за усіма параметрами відповідало стандартам Гемологічного Інституту Америки (GIA) за класифікацією якості ограновування діамантів.

 

Нині бренд SWAROVSKI GEMS™ випередив час, надавши цьому штучному каменю діамантові кольори натуральних алмазів. Дійсно, нові діамантові кольори фіаніту SWAROVSKI GEMS™ є унікальним поєднанням витонченої чарівності кольорових діамантів і неперевершеного "Чистого Блиску" Сваровські. Поверхня огранованих таким чином каменів відбиває істинне сяйво ідеальних діамантів. 

 

Чотири нові кольори: фантазійний жовтий, рожевий, блакитний і коричневий рівноцінні найпрекраснішим і бажаним кольорам істинних алмазів і відповідають вимогам стандартів GIA до ограновування. 

 

Усі новинки компанії Swarovski, представлені вище, можна придбати через ПП "Центурі" - офіційного представника компанії Swarovski в Україні. "Центурі" працює як з оптовими покупцями, так і уроздріб, сама ж Swarovski співпрацює лише в області оптових закупівель.

 

До речі, компанія Swarovski пропонує цікаві умови ділової співпраці в галузі ко-брендінгу. 

 

При створенні колекції дорогоцінних каменів з використанням виключно каменів Сваровські, надається унікальна можливість використання логотипу компанії, бирок і додаткових матеріалів для привертання уваги покупця. Також вигідно відрізняючись від конкурентів і заклавши преміальну націнку, Ви зможете отримати більше прибутку. 

 

Спектр діяльності компанії Swarovski дуже широкий. Звичайно, Сваровські більше відомі як виробники кристалів, в цій якості компанія розвивається в двох напрямках - це бізнес в галузі споживчих товарів (ювелірних виробів, домашніх і модних аксесуарів) і бізнес в галузі кристальних елементів (кристальні елементи для ювелірної промисловості та індустрії моди, освітлення та дизайну).

 

Але не усім відомо, що Сваровські - це ще і виробник натуральних дорогоцінних каменів, які вважаються найякіснішими у світі. В Україні представником Сваровські в галузі натуральних каменів є професійна гемологічна компанія  "Центурі". Асортимент коштовних каменів (каліброваних вставок) представлений в її інтернет-магазині. Натуральні і штучно створені дорогоцінні і напівдорогоцінні камені для ювелірної і годинникової промисловості - менш відомий напрямок діяльності Сваровські. 

 

У перекладі з англійського "gems" означає природний дорогоцінний камінь. Swarovski Gems відбиває 115-річний досвід Swarovski з ограновування каменів. Ювелірні камені Swarovski Gems™ мають унікальне прецизійне ограновування. Ідеальні пропорції посилюють вогонь і блиск кожного каменю. Swarovski Gems™ гарантує, що усі камені, ограновані в компанії, зроблені в Австрії (made in Austria) і, отже, відповідають найсуворішим нормам і стандартам охорони довкілля у світі.  

 

________________________________

* фіанітом також називають кубик цирконію (CZ) або просто цирконій (розмовне).